Huis Maroflin.

Appartement boven - Appartement gelijkvloers - Tuin

vakantiehuis Maroflin frontaanzicht
Vakantiehuis Maroflin vooraanzichtBeren spotten !
Beren en ander wild spotten in de vrije natuur. Wij brengen U naar een hut op een kijktoren temidden van de habitat van de bruine beren, maar ook van reeën, Lynxen en zelfs wolven.
meer info»

GRATIS reisplanning !
Wij helpen U met het plannen van uw uitstappen, ook voor of na verblijf in Maroflin.
meer info»

Het vakantiehuis Maroflin staat in het kleine dorpje Crni Lug nabij de ingang van het Nationaal Park Risnjak. In het huis woonde vroeger de hoefsmid van het dorp. De benedenverdieping die vroeger de werkplaats was is nu een modern ingericht appartement met slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen, de bovenverdieping is een appartement met 2 slaapkamers en slaapgelegenheid voor 4 tot 6 personen. Het volledige huis is verwarmd met centrale verwarming en beschikt over een centrale ingang met hal vanwaar je de beide appartementen kan bereiken.

Naast het huis is er één parkeerplaats en op enkele meters van het huis is er een gratis publieke parkeerplaats.

De twee appartementen kunnen ook als geheel gehuurd worden. Je beschikt dan over 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens met slaapgelegenheid voor 6 tot 10 personen.

Crni Lug - Toerist Buro - promo video.Appartement bovenverdieping
Interieur
Interieur appartement op de bovenverdieping

Via de voordeur kom je in de centrale hal waar een grote kast je de mogelijkheid geeft om jassen en andere spullen op te bergen. Via de trap naar boven bereik je het appartement. Bovenaan de trap is er een deur die het appartement volledig afsluit van de rest van het huis. Recht voor je is de badkamer met ligbad/douche, toilet, bidet, en wastafel. De leefruimte beschikt over en mooie ingerichte keuken met eethoek en een salon met open haardvuur.
Verder zijn er 2 slaapkamers, één met een 2-persoonsbed en één met 2 of 3 eenpersoonsbedden. In de woonkamer is er nog een nieuwe tweepersoons slaapbank.

Vanuit de woonkamer kan je op het grote terras (32 m²) komen dat je een prachtig zicht biedt op de tuin en op de heuvels van het Nationaal Park Risnjak. Het zicht is gericht op het zuid-westen. Het terras beschikt over degelijk houten meubilair.

Appartement gelijkvloers niet meer te huur

Crni Lug dog friendly hotels
Via de voordeur kom je in de centrale hal waar een grote kast je de mogelijkheid geeft om jassen en andere spullen op te bergen. Recht voor je is de ingangsdeur van je appartement. Eens binnen vind je op je rechterkant een kleine badkamer met toilet, wastafel en douche. Vooraan is er een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. In de leefruimte vind je de salon met open haardvuur (het voormalig smidse-vuur met blaasbalg) en een mooie keuken met eethoek. Achter het huis is er een terras voorzien voor de bewoners van het gelijkvloerse appartement.

Tuin
tuin met
Tuin

Het huis beschikt over een tuin die door de huurders vrij gebruikt mag worden. Er is een eerste deel waar je rustig kan vertoeven tussen de nieuw aangeplante fruitbomen, achteraan kunnen de kleinsten gebruik maken van de tuin om te ravotten. In een verder gelegen deel van de tuin kunnen de kinderen nog meer ravotten. De tuin krijgt volop zon van zonsopgang tot zonsondergang.
Artikel over Crni Lug carnaval op CroatiaWeek.com :www.croatiaweek.com
Kamers, appartement in Crni Lug, KroatieHoliday Apartment Pintarska
Beren observeren Crni Lug, Kroatie :www.Croatiamountains.com
Alles over Crni Lug, Kroatie :vakantiedorp Crni Lug in Kroatie
Gorski Kotar beleven :30+ uitstappen in Gorski Kotar, Kroatie
Alles over Kroatie in het Nederlands :www.kroatie.org

www.zoover.nl : beoordeel je vakantieverblijf.
Praktische info "wat neem je mee op reis ?" vind je hier : www.meenemen.nl
...en nog algemene reisinfo op www.vakantielanden.eu
of wil je met het vliegtuig komen : Tickets
...en je auto parkeren doe je via Parkos.nl
Vakantie-Last-minute


Logo Made in Flanders vandaag 24-7-24, laatst aangepast op 18-04-23. © Hans Van Mulders 5 - - GREEN 9059