Apartmani Maroflin


Vikend aranžmani u kuci Maroflin
vakantiehuis Maroflin frontaanzicht
Vakantiehuis Maroflin vooraanzicht

Kuca za odmor Maroflin nalazi se u Crnom Lugu, kraj samoga ulaza u Nacionalni park Risnjak. Nekad je to bila kovaceva kuca. Prizemlje je danas uredeno u suvremeni stan gdje se mogu smjestiti 2-4 osobe. Na prvom je katu drugi stan s dvjema spavacim sobama u kojima može boraviti najviše 5 osoba. Kuca ima središnju grijadbu (centralno grijanje) . U oba se stana ulazi preko zajednickoga hodnika.

Kraj kuce je jedno parkirno mjesto, a u blizini je još još jedno maleno javno parkiralište.

Oba se stana / apartmana mogu iznajmiti skupno, pa ce gosti imati 3 spavace sobe, dvije kuhinje, 2 kupaonice i smještaj za 9 osoba.

Apartman na katu
interijer
interijer


Kroz ulazna vrata ulazite u središnji hodnik s ormarom koji se može zatvoriti i u koji možete staviti osobne stvari, poput jakni i torbi. U apartman vode stepenice, na vrhu su vrata koja ga odvajaju od drugoga dijela kuce. Na katu imate toalet s tušem, školjkom, bideom i umivaoinikom. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica potpuno su opremljeni; tu je i kamin. Jedna spavaca soba ima bracnu postelju, a druga dvije odvojene postelje.

Iz dnevnoga boravka izlazite na veliku terasu (32 cetvrona metra), odakle se pruža pogled na planine u Nac. parku. Terasa gleda na jugozapad i ima drvenu garnituru.

Appartman u prizemlju više nije za iznajmljivanje

Kroz ulazna vrata ulazite u središnji hodnik s ormarom koji se može zatvoriti i u koji možete staviti osobne stvari. Pravo pred vama je ulaz u stan. Unutra imate zahod i kupaonicu (tuš, školjka, umivaonik).

U produžetku je spavaca soba s posteljom za dvije osobe. U dnevnom je boravku kamin i udobna garnitura za sjedenje. Potpuno opremljena kuhinja ima stol i sav pribor. Iza kuce je terasa za goste ovoga apartmana.

Vrt
Vrt - njihaljka
Vrt - njihaljka

Kuca ima vrt koji mogu koristiti svi koji u njoj borave. U vrtu su stabla pod kojima možete citati ili pripremiti objed na roštilju. Djeca se mogu igrati na ljuljacci u drugom dijelu vrta, koji je cijeli dan pun sunca.Logo Made in Flanders vandaag 25-6-24, laatst aangepast op 18-04-23. © Hans Van Mulders 9 - - GREEN 9059