Oprema

Oba su stana opremljena na standardan naci, ali gosti mogu naruciti i nešto posebno. Apartman u prizemlju bit ce pripremljen prije godine 2008.

Hodnik
Hodnik zajednicki rabe oba apartmana, ali ormari imaju kljuceve za svakoga stanara. U hodniku možete naci popis važnih telefonskih brojeva. Kišobran vam, nadamo se, ne ce trebati, ali i on je na raspolaganju, a tu su i kuke za kapute.
Naci cete i knjige te razlicite brošure o kraju, cijeloj Hrvatskoj, DVD-e, rucnike za plažu, loptu i besplatne razglednice.

Kupaonice
Kupaonice imaju hladnu i toplu vodu. Naci cete sapun, sušilicu za kosu (fen), i toaletni papir.

kuhinja
Kuhinja
Kuhinja
Kuhinja ima hladnu i toplu vodu i potpuno je opremljena, pa možete
naci štednjak, mikrovalnu pecnicu, hladnjak sa zamrzivacem,
lonce, tave i sve ostalo.
Uz receno imate
peglu s daskom
(u glavnom hodniku).
Od zacina i umaka,
kuhinja vam nudi papar, sol i tabasko. Imate i kuhinjske krpe, noževe, vilice i žlice, ribež za sir, roštilj, torbe za kupovinu, kuhalo za kavu, šibice i sredstva za pranje posuda. Dostupno vam je sve što vam je potrebno prvi dan, tako da ne morate odmah tražiti trgovinu. Na zalihama se nalazi i mineralna voda, slador (šecer) i mlijeko.

Dnevni boravak
Dnevni boravak
Dnevni boravak
U dnevnom boravku naci cete dovoljno fotelja i sjedalica za sebe i svoje goste, stol, televizor sa satelitskom antenom i popisom postaja te DVD player i nešto samih DVD-a. Kemijske olovke i papir za pisati pisma te karte za igru takoder su u ovom prostoru.
Spavace sobe
Sve spavace sobe imaju udobne postelje s posteljinom i ponjavama (ima i dodatnih ponjava). U ormaru ima dosta vješalica. Plahte se mijenjaju svake subote. Svaki apartman ima i dodatnu posteljinu.
U spavacim sobama naci cete i rucnike.
Još neke pogodnosti...
Spavace sobe
Spavace sobe
Svaki apartman ima i dodatnu posteljinu.

Još neke pogodnosti
Gosti ce imati i vrtnu garnituru, sušilo za rublje, bicikl, prijenosni hladnjak, GPS ( za šetnju, s unesenim tockama za put), drva za kamin (besplatno), i naprave za gašnje požara. Apartmani su uredeni u skladu s odredbama Hrvatskoga turistickoga standarda i imaju tri zvjezdice. Djecja postelja bit ce osigurana ako to gosti zatraže.

Vozilo
Ako dolazite zrakoplovom, moci cete rabiti i vozilo koje ce vam osigurati vlasnik kuce. Moguce je dogovoriti i prijevoz iz zracne luke do Crnoga Luga.Logo Made in Flanders vandaag 25-6-24, laatst aangepast op 21-06-20. © Hans Van Mulders 4 - - GREEN 9059